Despre Noi

Asociația noastră s-a înființat în 2000 la Tg-Mureș, numele Asociaţiei provine de la HIFA-Austria şi Hifa-Hungaria, susţinătorii noştri morali şi spirituali. HIFA înseamnă = HILFE FÜR ALLE = AJUTOR PENTRU TOŢI. În Austria HIFA s-a înfiinţat în 1971 de Adolf Paster şi Dr. Aaron Ekwu, iar în Ungaria în 1995.
 
Viziunea noastră este dezvoltarea şi păstrarea demnităţii umane fără a încerca schimbarea convingerilor fundamentale
 
Grupul țintă sunt persoanele adulte cu dizabilităţi şi bolnavi cronici, copii şi tineri proveniţi din medii defavorizate
 
Domenii de activitate: social (acreditat din anul 2006 pentru acordare de servicii sociale), formare profesională (din 2009 autorizat de Ministerul Muncii și al Educației, cu certificat de absolvire), cultural, religios (Fraternitas: o mişcare de evanghelizare internaţională – bolnavul să fie apostolul bolnavului, deoarece astfel este mai autentic)
În 2010 am înființat Editura HIFA-RO.
 
Organizăm: diferite cursuri, tabere, seminarii, întruniri, etc. Programele noastre au scopul ca beneficiarii să se integreze în societate, să adopte o nouă mentalitate în aprecierea şi reorganizarea vieţii lor independente fără obstacole.
 
Planul nostru cel mai mare este Parcul-HIFA – centru de îngrijire și asistență socială pentru persoane cu dizabilități. Va fi construit în Păcureni…