Chestionar

  *Nume

  *Adresă

  *Email

  Telefon

  Gradul de handicap:

  GravAccentuatMediuUşor

  Tipul handicapului:

  LocomotorAuzVizualAltul (te rugăm, specifică)

  Dacă ai bifat "alt" tip de handicap, te rugăm, să specifici:

  Ce dispozitive ajutătoare foloseşti?

  CăruciorCadru de mersBaston, cârjeAltul (te rugăm, specifică)

  Dacă ai bifat "alt" dispozitiv, te rugăm, să specifici:

  Ai nevoie de îngrijire permanentă?

  DaNu

  Simţi nevoia de a se construi centre de îngrijire şi asistenţă socială care ţi-ar oferi posibilitate pentru o viaţă independentă?

  DaNu

  Te-ai muta într-un asemenea cămin?

  DaNu

  De ce DA sau NU? Te rugăm, să motivezi răspunsul de mai sus.

  Ai auzit de proiectul Parcul HIFA?

  DaNu

  Asociaţia HIFA-România Ajutor Pentru Toţi depune eforturi mari pentru a construi Parcul HIFA, un centru de îngrijire şi de asistenţă socială pentru persoane cu dizabilităţi, situat în Păcureni. Centrul va oferi spaţii de cazare permanentă, o capelă, spaţii pentru închiriat, respectiv spaţii pentru activităţi lucrative şi educaţionale. Veniturile Parcului HIFA se vor constitui din activităţi hoteliere (închirieri săli), organizare cursuri de formare profesională și activităţi lucrative.

  Eşti interesat să prestezi activităţi lucrative permanente pe bază de contract de muncă, salariu negociat, în cadrul Parcului HIFA?

  DaNu

  Dacă da, în vederea amenajării spaţiilor lucrative te rugăm să precizezi domeniul de activitate pentru care ai competenţe sau abilităţi:

  informatică, tehnoredactarecontabilitate, analiză financiară, etc.activităţi de secretariat (call center)traduceri autorizateactivitate meşteşugărească: reparaţii diverseactivitate meşteşugărească: ceasornicărie, bijuteriiactivitate meşteşugărească: marochinărieactivitate meşteşugărească: ţesături, broderii, croitorie unicatactivitate meşteşugărească: sticlărie – şlefuire, picturăactivitate meşteşugărească: arta lemnuluiactivitate meşteşugărească: alte meserii (te rugăm, specifică mai jos)

  Dacă ai bifat "alte meserii", te rugăm, să specifici:

  Eşti dispus(ă) în principiu să contribui material la realizarea parcului HIFA?

  DaNu

  Dacă da, în ce condiții?

  Observaţii, propuneri, sugestii legate de această investiţie: