Mesaje, opinii

Mulţumesc pentru onoarea, că m-aţi implicat în acest proiect formidabil! Vă felicit pentru idee, perseverenţă, şi pentru hotărârea voastră cu privire la proiectul centrului. Sper foarte mult că această idee nu va rămâne doar la nivelul unui proiect, ci cândva va fi şi realizat, întrucât este important acest centru. Eu te susţin, vă susţin, ca să aveţi destulă putere de a realiza acest vis, pentru că acest centru, după părerea mea este atât de bun şi necesar, încât mă gândesc la el doar ca la un vis. Vă doresc multă sănătate, perseverenţă şi putere de fier pentru realizarea acestui obiectiv nobil.
Bodó János, Gheorgheni

Alăturându-mă colegilor mei de suferinţă, şi eu m-aş bucura foarte mult pentru această idee, de-a realiza un centru pentru persoanele cu dizabilităţi. Pentru noi ar fi foarte important şi liniştitor, cu privire la viitor, dacă am şti că există un loc unde am fi ajutaţi de cineva şi îngrijiţi. Şi tot în acelaşi timp am fi împreună susţinându-ne reciproc. De multe ori m-am gândit, oare ce se va întâmpla cu mine, atunci când părinţii mei nu vor mai trăi. Nu reuşesc să îmi dau un răspuns liniştitor. Şi nici părinţilor mei, care sunt deja pensionari, atunci când mă întreabă: Ce se va întâmpla cu tine, fiule? Mai ales, acelor oameni care sunt dependenţi de ajutorul unei alte persoane mai mult de un procent de 90%, ar fi foarte necesar un adăpost care să le asigure o îngrijire la normele europene. Acest proiect poate fi realizat doar cu ajutor. Cred că există în lume mulţi oameni care se gândesc la noi, şi ne oferă ajutorul fiecare după posibilităţile lui. Sperând în înţelegerea dumneavoastră, doresc tuturor binecuvântarea lui Dumnezeu!
Fehér Árpád, Odorheiu Secuiesc

Dragă prietene! Ştiu că poate este prea îndrăzneţ proiectul nostru, dar toate semnele ne arată că este o nevoie foarte mare pentru realizarea lui. Oare este un vis cutezător, atunci când vedem că costurile necesare pentru realizarea acestui proiect, ne depăşeşte cu mult puterea noastră financiară? Poate! Totuşi eu aşa simt, şi cred, că cineva care a reuşit să înmulţească 2 peşti şi 5 pâini aşa încât să poată da hrană la mai mult de 5000 de oameni, acel Cineva, va face şi azi un miracol prin TINE, tu care vei fi alătur de noi susţinându-ne pentru a putea realiza un lucru care pentru mulţi are o importanţă vitală: Un loc, unde se pot simţi ca ACASĂ, în comunitate dar totuşi independenţi. Mulţumesc că primeşti cuvintele mele cu inima deschisă, şi ne vei susţine după posibilităţile tale!
Simon Judit-Gy., Tg-Mureș