Magunkról

Egyesületünk 2000-ben jött létre Marosvásárhelyen, nevét a HIFA-Ausztriától és a HIFA-Hungáriától kapta, akik jelenben is lelki, szellemi támogatói szervezetünknek. A HIFA jelentése = HILFE FÜR ALLE = SEGÍTSÉG MINDENKINEK. Ausztriában a HIFA-t 1971-ben Adolf Paster és Dr. Aaron Ekwu alapította. Magyarországi megalakulása 1995.
 
Víziónk az emberi méltóság kibontakoztatása és megőrzése, az alapvető meggyőződések megváltoztatása nélkül.
 
Célcsoportunk sérült és krónikusan beteg felnőtt személyek, ugyanakkor a kedvezőtlen környezetben levő gyerekek és fiatalok.
 
Tevékenységi területünk: szociális (2006-tól akkreditált szociális szolgáltatásokra), felnőttképzési (2009-től hivatalos oklevéllel a Munkaügyi és Oktatási Minisztérium jóváhagyásával), kulturális, vallás (Fraternitás Evangélizációs Mozgalom ).
2010-ben létrehoztuk a HIFA-Ro Kiadót.
 
Szervezünk különböző képzéseket, táborokat, találkozókat, szemináriumokat stb. Programjaink által szeretnénk a társadalomba integrálni, önállóságra nevelni, fejleszteni a résztvevőket.
 
Legnagyobb tervünk a HIFA-Park létrehozása, amely gondozó és szociális segítséget nyújtó otthon fogyatékkal élő embereknek. Pókakeresztúron fog felépülni…