Üzenetek, vélemények

Köszönöm a megtiszteltetést, hogy beavattatok ebbe a nagyszerű tervbe! Nos, mindenképpen gratulálok az ötlethez, a kitartásotokhoz és az elszántságotokhoz, ami a központ tervére vonatkozik. Nagyon remélem, hogy ez nem csak terv marad, hanem valamikor majd meg is valósul, hiszen nagy szükség van, bizony, erre a központra! Én szurkolok neked, nektek, hogy legyen erőtök megvalósítani ezt az álmot, mert ez a központ szerintem annyira jó és hasznos, hogy álomként gondolok rá. Kívánok jó egészséget, kitartást és vaserőt nemes célotok eléréséhez!
Bodó János, Gyergyószentmiklós

 

Mozgássérült sorstársaim elképzeléséhez csatlakozva én is örülnék, ha létre lehetne hozni egy mozgássérült központot. Számunkra nagyon fontos és megnyugtató lenne a jövőre nézve, ha tudjuk, hogy van egy hely, ahol gondoznának, ápolnának, azaz segítségünkre lennének. S egyúttal együtt is lehetnénk, egymást is erősítve. Többször gondolkodtam azon, mi lesz, ha majd szüleim nem fognak élni. Nem tudok megnyugtató választ adni magamnak. Sőt szüleimnek sem, akik már nyugdíjasok, amikor azt kérdezik: Mi lesz veled fiam? Főleg, azoknak, akik fizikailag több mint 90%-ban mások segítségére szorulnak, lenne fontos egy menedéket nyújtó, európai normákat kielégítő gondozás. Ez csakis segítséggel lehetséges. Hiszem, hogy sok jó ember van a világon, akik gondolnak ránk is. Segítségüket adják ki-ki lehetősége szerint.
Megértésükben bízva mindenkinek Isten áldását kívánom!
Fehér Árpád, Székelyudvarhely

 

Kedves barátom! Tudom, túl merésznek tűnik tervünk, de minden jel arra mutat, hogy szükség van a megvalósítására. Vakmerőség ilyesmiről álmodni, amikor láthatóan ennek felépítéséhez szükséges anyagiak meghaladják erőnket? Lehet! Mégis, úgy érzem, hiszem, hogy az, Aki 2 halat és 5 kenyeret megszaporított, hogy 5000-nél több embernek enni adjon, az a Valaki ma is csodát tesz ÁLTALAD, aki mellénk állsz, hogy megvalósíthassuk azt, ami sokaknak életbe vágóan fontos: egy hely, ahol OTTHON érzi magát, közösségben, mégis önállóan. Köszönöm, hogy nyitott szívvel fogadod szavaimat, és támogatsz bennünket lehetőségeid szerint!
Simon Judit-Gy., Marosvásárhely